Sunday, 28 May, 2023

Krydderi kan være det i mangler i jeres forhold


Er jeres forhold tip top og kører alt som det skal ? eller mangler der noget ?

De fleste forhold kører lidt på auto og er nok mest præget af hverdagen. Det er desværre det der afløser de lyserøde skyer hos mange efter en 3-6 måneder. Hverdagen kan godt være med til at sætte en dæmper på lidenskaben og det kan hurtigt føre til at forholdet dør lidt. De er så der man ser hende sidder på sofaen med strikketøjet og ham i garagen med håndværker røv mens han ligger på alle 4 og pudser alufælge

Som sådan er det selvfølgelig lidt overdrevet at beskrive det sådan. Faktum er blot at mange glemmer hinanden i hverdagen. I stedet for at bruge tiden på din partner, laver man alt mulig andet. Man glemmer forholdet. 

Hvad skal der så til for at gøre forholdet lidt spændende igen?

Sexlivet er den lim der holder forholdet kørende. Hvis ikke det virker, så er man venner der bor sammen. Det er derfor at det er her du skal arbejde med forbedringer. Et sexliv der fungerer kan holde 2 personer der er meget forskellige samlet. 

For at få et godt sexliv er det nødvendig med lidt krydderi. Den er naturligvis meget forskellig fra forhold til forhold. Hos nogle er det blonder og selvsiddende strømper. Hos andre er der det fræk fetish beklædning og sexlegetøj. Det gælder her blot om at finde det der tænder jeg mest og giver mere lyst til sex. Sex er rent klinisk set en form for lykkepille. Dermed vil du i et forhold uden sex gå og blive langt mere trist end hvis du jævnligt får en orgasme. 

Det betyder at det kan være med til at give dig et mere lykkeligt liv. I ledtog med at du også får et bedre forhold til din partner.